ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Εμπορικές εφαρμογές. Για την διευκόλυνση των εργασιών της επιχείρησή σας. Αποδώσετε τα μέγιστα εξοικονομώντας χρόνο από την διαδικασία τιμολόγησης και ελέγξτε από όποιο σημείο και αν βρίσκεστε εντός και εκτός της επιχείρησης τα αποθέματά σας, το ταμείο της ημέρας, εισπράξεις και πληρωμές, προγραμματισμένα ραντεβού κλπ. Σε συνεργασία με τις ηγέτιδε στο χώρο  της μηχανογράφησης EPSILONNET και TESAE σας προσφέρουμε ποικιλία εφαρμογών της πλατφόρμας PYLON και PEGASUS αντίστοιχα. Μαζί θα διερευνήσουμε τις μηχανογραφικές ανάγκες της επιχείρησής σας, για να διαμορφώσουμε τον βέλτιστο χώρο εργασίας σας.  

Εφαρμογές εστίασης. Προσφέρετε ένα εργαλείο στα χέρια των εργαζομένων της επιχείρησής σας. Με τις εφαρμογές παραγγελιοληψίας εκτός των παραγγελιών και των λογαριασμών τραπεζιών, μπορείτε να κρατήσετε στατιστικά για τις καταναλώσεις, των αριθμό των πελατών που εξυπηρετείτε, τα είδη που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση κλπ. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, προσφέρουμε στους πελάτες μας την εφαρμογή Frontrest της διεθνούς φήμης και δραστηριότητας εταιρείας ICG. 

Ξενοδοχειακές εφαρμογές κρατήσεων. Απευθυνόμενοι από μικρά συγκροτήματα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων έως και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, σας προσφέρουμε προγράμματα κατάλληλα για τον όγκο δραστηριοτήτων της εκάστοτε επιχείρησης και των λειτουργιών που απαιτεί η οργάνωσή της. Τόσο η EPSILONNET, η TESAE και η ICG έχουν κατασκευάσει προϊόντα για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Επισκεφθείτε μας ώστε να ανακαλύψουμε ποιο είναι αυτό που θα οδηγήσει την επιχείρησή σας σε ένα ένα σύγχρονο μέλλον!

Για λογιστικά γραφεία, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αλλά και εμπορικές που διατηρούν εσωτερικό λογιστήριο, τα προϊόντα της EPSILONNET, Extra και Hyper είναι η ιδανική λύση λογιστικών προγραμμάτων και μισθοδοσίας. Διαχείριση ισολογισμού, κατάρτιση προϋπολογισμών, ωρομέτρηση κ.α. είναι κάποιες από τις δυνατότητες που σας προσφέρουν τα προγράμματά μας.

Καλέστε μας για τον προγραμματισμό μιας δωρεάν επίδειξης. Μαζί μπορούμε να συνθέσουμε τον καινούριο σας υπολογιστή – server που θα εγκατασταθούν οι εφαρμογές.